EXCLUSIV  Mişcarea greşită a Elenei Udrea. Cristescu: Ar fi schimbat totul

Mihai Ciobanu / 14 iun 2018 / 22:07 Salveaza PDF Comentarii
Elena Udrea
Descriere foto: Elena Udrea

Radu Cristescu, recent exclus din PMP, a discutat, într-un interviu acordat DC News, despre decizia pe care ar fi putut-o lua Elena Udrea pentru ca lucrurile să nu ajungă aici, când se vorbeşte intens despre "statul paralel".

Radu Cristescu, recent exclus din PMP, a discutat, într-un interviu acordat DC News, despre greşeala pe care a făcut-o Elena Udrea atunci când a decis să-i spună ceea ce ştie despe problemele din sistem doar lui Traian Băsescu şi nu să le facă publice. 

"Am fost acuzat, printre altele, de Traian Băsescu, de ce nu am spus lucrurile care mă nemulţumeau în interiorul partidului. Vreau să-i răspund lui Traian Băsescu în felul următor: Elena Udrea, dacă spunea public ceea ce i-a spus preşedintelui Băsescu referitor la Coldea, Maior, Kovesi, probabil că nu se mai ajungea aici. Dar i-a spus în particular lui Traian Băsescu, iar acesta a replicat că ştie el mai bine ceea ce e de făcut. Rezultatul este cel că i-a luat Kovesi fratele, nepotul şi i-a făcut dosar fetei... [...] Iată, acum au ieşit 400.000 de oameni în stradă nu împotriva Elenei Udrea, ci împotriva lui Coldea, Kovesi, Maior", a declarat Radu Cristescu.

Declaraţiile lui Radu Cristescu, aici:

 

Urmăreşte întreaga emisiune aici. 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24