Miron Mitrea s-a predat la IPJ Constanța, în timp ce polițiștii săreau gardul locuinței sale din București

mitrea
mitrea

Miron Mitrea s-a predat, vineri, la Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, după ce a fost condamnat prin decizie definitivă la doi ani de închisoare cu executare. Aproape simultan cu momentul în care Mitrea s-a predat, doi polițiști au mers la locuința fostului ministru din București și au fost nevoiți să sară gardul deoarece nu le-a răspuns nimeni.

Polițiștii din București au mers să-l ridice pe Miron Mitrea din casa acestuia din București pentru că nu s-a predat după trei ore de la pronunțarea sentinței. Cum nimeni nu le-a răspuns, doi poliști au sărit gardul curții lui Mitrea, după cum se poate vedea în imaginile filmate de televiziunile de știri.

În acest timp, Miron Mitrea se preda la IPJ Constanța. Veteranul pesedist și-ar fi făcut recent buletin de Constanța, urmând să fie încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă. 

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a fost condamnat, joi, la doi ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. 

Fostul lider PSD este acuzat că a luat mită 520.000 de lei, sub forma unor lucrări executate la casa mamei sale, pentru a o menţine pe Irina Jianu în funcţiile de inspector şef adjunct şi, ulterior, inspector şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii.

IRINA JIANU, condamnată la cinci luni de închisoare cu executare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel