Miron Mitrea, coleg cu Gigi Becali la Poarta Albă-VIDEO

Miron Mitrea urmează să fie încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde este încarcerat și Gigi Becali.  Potrivit unor surse judiciare, Miron Mitrea figurează cu domiciliul, din 9 februarie, în Constanța.

În urmă cu câțiva ani, Miron Mitrea și Gigi Becali au avut un conflict într-un studiou de televiziune. Miron Mitrea, invitat în platou, i-a spus lui Becali, care se certa prin telefon cu Aurelian Pavelescn, liderul PNȚCD: "Vă rog să staţi liniştit când vorbesc eu. Ajunge cu ţipetele astea. Vă rog să ţipati la PNL!".

Becali a reacționat imediat: "Vezi că şi tu ai să-mi dai 30.000 de dolari pentru 1000 de metri pătraţi, dar te-am lăsat atunci ca aveai ancheta penală şi mi-era milă de tine!".

Citește și: Miron Mitrea, condamnat a doi ani de închisoare cu executare

Mitrea i-a răspuns: "Despre ce vorbesti, omule, esti nebun? Doamne, e dus cu capul ăsta. Nu înteleg de ce esti asa nervos. S-a întâmplat ceva cu tine, ai avut o zi proasta?".

Gigi Becali a avut însă ultimul cuvânt: "Măi, Mitreo, nu fi obraznic! Ce, crezi că am uitat? Am avut o zi proastă pentru că eşti tu dobitoc şi prost".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel