Miron Mitrea: Andrei Chiliman va candida la Sectorul 1, Popescu Piedone la Sectorul 4, iar la Sectorul 5, Marian Vanghelie

"S-a stabilit ca trei sectoare vor avea candidați de la PSD și trei de la ACD. Știm că va candida la Sectorul 1, Andrei Chiliman, la Sectorul 4 Popescu-Piedone și la Sectorul 5 Marian Vanghelie. Deci sunt trei sectoare în discuție. S-a dat drumul la sondajele de opinie la nivel de sectoare și se vor vedea rezultatele săptămâna viitoare probabil", a declarat Miron Mitrea.

Mitrea a mai spus ca USL masoara in sondaje doua persoane pentru sectorul 3: PSD pe actualul deputat Robert Negoita iar PNL pe actualul senator Mircea Diaconu.

Miron Mitrea, coordonatorul campaniei PSD pe București a declarat, la Discuția de Luni, o emisiune HotNews.ro - RFI că organizația PSD București va fi condusă până după alegerile locale din 2012 de actualul comitet interimar, în fruntea căruia se află președintele partidului, Victor Ponta. Mitrea a mai spus că nu se vor mai organiza alegeri după înlocuirea lui Marian Vanghelie de la conducerea organizației PSD București.

"Noi am hotarat să avem un program comun, cu echipa lui Sorin Oprescu, PNL-ul, PSD-ul, nu-i foarte ușor să scoți din doua partide, unul de stânga, unul de dreapta, un program comun, dar fiind o chestiune concretă, administrarea Bucureștiului, sunt convins că vom reusi", a explicat Mitrea.

Mitrea a mai spus că USL măsoară în sondaje doua persoane pentru sectorul 3: PSD pe actualul deputat Robert Negoiță iar PNL pe actualul senator Mircea Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel