Miron Cozma cutremură scena politică. Sunt căsătorit legal cu o curvă. Cu politica

Miron Cozma a preluat oficial Partidul Social Democrat al Muncitorilor, formaţiune despre care spune că este continuatoarea partidului omonim înfiinţat în 1893. Aspirațiile fostului lider al minerilor nu se opresc doar aici. Acesta vrea să se mute la Cotroceni, după alegerile din 2019.

"Indiscutabil că voi candida la alegerile prezidenţiale. Mă voi ţine de cuvânt aşa cum am declarat şi într-o emisiune «ring TV» la care am participat, în care am spus că, dacă voi intra în drepturi legitime şi partidul meu va fi validat de instanţă, voi candida la alegerile prezidenţiale.

Şi voi candida nu neapărat pentru că asta îmi doresc eu, ci trebuie să vă spun că aceasta este şi decizia Convenţiei Naţionale a partidului şi decizia membrilor de partid, dar şi dorinţa a foarte, foarte multor cetăţeni. Trebuie să vă spun că am avut marea satisfacţie ca, în Piaţa Universităţii, să aud cu urechile mele când s-a strigat de trei ori «Cozma, preşedinte!». Nu-mi vine să cred. Când mai merg şi acum prin Piaţa Universităţii, oamenii mă întreabă dacă nu candidez. Deci eu cred că este voinţă populară şi acest lucru contează enorm pentru mine", a declarat Miron Cozma, pentru ziarul Ring.

[citeste si]

"Visul meu este să ajung nu senator în Parlamentul României, ci deputat, pentru că sunt un om modest. Şi vreau să preiau Comisia de muncă din Camera Deputaţilor, pentru că vreau să promovez la un moment dat o lege a resurselor naturale, care să cuprindă zăcămintele de subteran, suprafaţă, păduri, ape, tot. Acesta este visul meu de politician. Păi, au ajuns austriecii să le ceară românilor să fure lemn din pădure, că-l cumpără şi furat?!... Suntem de râsul lumii. Iar eu vreau să producem un echilibru în resursele naturale printr-o lege. O lege necesară", spune Cozma.

Referitor la viața sa tumultoasă, Miron Cozma a precizat: "Ca să fac o paranteză, când m-am căsătorit cu Marinela Niţu, am zis că eu am cinci iubite şi de curând mi-am luat şi o curvă, pe care o consider tot iubită. Luându-le în ordine, prima iubită e muzica, a doua floarea, a treia - poezia, a patra - marea, a cincea – mașina, pe care am botezat-o Logana. Iar din data de 8 octombrie 2015 sunt căsătorit legal cu curva. Cu politica, se-nţelege", a mai declarat fostul lider al minerilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel