Mirel Rădoi, ofertat de șeici cu un salariu fabulos

mirel_radoi
mirel_radoi

Mirel Rădoi va deveni cel mai bine plătit fotbalist român dacă va semna pentru prelungirea contractului cu echipa arabă Al Ain, până în 2015, pentru un salariu anual de 3,5 milioane de euro.

Ex-căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, aflat din iunie 2011 la cel mai de succes club din Emiratele Arabe Unite, Al Ain, a primit o ofertă de prelungire a contractului până în 2015. Deși actuala înțelegere era valabilă până în vara anului 2013 pentru un salariu anual de 2,5 milioane de euro, șeicii aflați la conducerea clubului arab îl doresc pe fotbalistul român, pentru o perioadă mai îndelungată de timp și nu oricum, ci pentru o sumă mai mare cu un milion de euro.

Cuceriți de prestația fotbalistului român, șeicii i-au propus acestuia un salariu fabulos de 3,5 milioane de euro anual, în cazul în care va semna pentru prelungirea contractului, potrivit Realitatea.net.

Dacă fostul internațional român, în vârstă de 31 de ani, va fi de acord să rămână și după 2013 la Al Ain, el va deveni cel mai bine plătit fotbalist român, devansându-i astfel pe Cristian Chivu (2,5 milioane de euro pe an la Inter), Răzvan Raţ (2,3 milioane de euro la Şahtior) şi Ciprian Marica (2 milioane de euro la Schalke).

În ultima ediție a campionatului din EAU, Al Ain, antrenată de Cosmin Olăroiu, a cucerit titlul suprem, Mirel Rădoi fiind primul căpitan străin al acestei echipe.

De altefel, jucătorii de la Al Ain pregătiți de Cosmin Olăroiu au câștigat la începustul acestei luni și trofeul Vallecas, în urma unui turneu organizat în Spania, devenind astfel prima echipă din afara Europei care reușește să se impună în această competiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel