Mirel Rădoi, lovit şi în Liga I. Ce nu mai are voie oficialul Stelei

Mirel Rădoi, directorul sportiv la FC Steaua, nu va mai avea voie să dea indicaţii de pe banca de rezerve, în urma propunerii Comisiei Tehnice a FRF, aprobată, joi, de Comitetul Executiv al federaţiei.

Potrivit decizia Comitetului Executiv, în timpul partidelor oficiale doar antrenorii principali şi secunzii vor avea dreptul să se ridice de pe banca de rezerve şi să dea indicaţii jucătorilor, potrivit Mediafax.

În urma sancţiunii dictate de UEFA lui Mirel Rădoi, Comisia Tehnică din cadrul FRF a solicitat introducerea următorului punct pe ordinea de zi a Comitetului Executiv de joi: "Dezbaterea şi aprobarea propunerii Comisiei Tehnice cu privire la persoanele care se pot ridica de pe banca tehnică în timpul jocurilor oficiale".

Citește și: Lovitură grea primită de Steaua din partea UEFA! Ce spune Gigi Becali

Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal este condusă de selecţionerul Anghel Iordănescu şi îi are în componenţă pe Marcel Puşcaş, Aurel Ţicleanu, Zorislav Kovaci, Dan Apolzan, Sandu Tăbîrcă, Miodrag Belodedici, Ciprian Paraschiv, Jean Vlădoiu şi Vlad Ungureanu.

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a fost sancţionat de UEFA cu interzicerea dreptului de a sta pe banca tehnică a campioanei României la meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenţă de antrenor, a anunţat, luni, Comisia de Control, Etică şi Disciplină a forului continental.

De asemenea, clubul Steaua Bucureşti a fost amendat cu 50.000 de euro.

Mirel Rădoi a preluat conducerea tehnică a echipei Steaua în această vară, înlocuindu-l pe Constantin Gâlcă. El este la prima experienţă de antrenor, fiind prezentat de site-ul oficial al Stelei ca director sportiv, deoarece nu deţine licenţa Pro.

În Liga I, Mirel Rădoi, care nu a promovat examenul de Bacalaureat, necesar înscrierii la Şcoala de Antrenori, participă la conferinţele de presă şi îndeplineşte funcţia de "principal", chiar dacă nu are licenţa Pro şi în organigrama clubului este înregistrat ca director sportiv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel