Mirel Rădoi la Universitatea Craiova? Burleanu, precizare

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, că nu se pune problema ca selecţionerul echipei naţionale U21 a României, Mirel Rădoi, să plece la Universitatea Craiova nici după Campionatul European din Italia şi San Marino. 

"Lupta este una extrem de încinsă. Chiar dacă Craiova s-a împiedicat la Viitorul, cred că ar trebui să continue să spere la titlu, să joace în felul acesta, altfel va fi o luptă în doi, între CFR şi FCSB. Cornel Papură are o experienţă foarte frumoasă în faţă, să îşi conducă propria echipă într-o competiţie europeană, asta trebuie să fie miza Craiovei. Federaţia nu este dispusă să-l lase pe Mirel Rădoi la Craiova. În momentul în care a fost instalat am stabilit foarte clar că acest contract nu este pentru campania în curs, ci pentru cea care va începe în această toamnă. Atât eu cât şi Mirel Rădoi ne dorim să continuăm şi după Campionatul European din Italia.

Nu am simţit nevoia să mai vorbesc cu Mirel pentru că a avut o intervenţie publică. Ne dorim să avem stabilitatea la nivelul naţionalei de tineret. Daniel Isăilă a trebuit să şi plătească o anumită sumă şi nu cred că a fost fericit, dar cred că asta este situaţia, toţi antrenorii au clauze de reziliere", a declarat Burleanu la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel