Mirel Palada spulberă PNL. Ironie maximă: Votați soarele sfânt de pe cer!

Sociologul Mirel Palada a scris o analiză tăioasă, ironică, cu privire la PNL și campania împotriva Gabrielei Firea, candidata PSD. 

Iată ce scrie sociologul Mirel Palada, pe Facebook: 

"Incet-incet, Firea se desprinde in cistigatoare. Pur si simplu isi doreste victoria mai mult. Exista doua curente de gindire pentru a contracara acest dezastru apocaliptico-onegisto-anti-pesedist. Doua solutii, care de care mai democratice.

Un curent de gindire este ca, in fata acestui tavalug implacabil, sa fugim, ne maninca, cuceresc kaghebistii Bucurestiul, se va activa optiunea atomica: va fi arestata fie ea, fie consortul Pandele. De preferinta dupa trecerea termenului de depunere a candidaturilor, sa fie clar ca PSD-ul sa nu mai poata sa scoata capul de sarpe kaghebist, sa nu indrazneasca sa-si mai doreasca fotoliul de primar. E o optiune de tip Stefan cel Mare/ Mihai Viteazu. Dam cu barda, radem tot. Nu conteaza ca se duce naibii orice aparenta de democratie, se va intra cu bocancii in rasadul de democratie firava, dar ascultatoare. Si Firea va fi scoasa din joc.

Al doilea curent de gindire, mai subtil, aproape ca nu-ti vine sa crezi ca e concoctat in laboratoarele de gindire care pina acum ne-au dat salba de intelepciune electorala Busoi / Orban / Munteanu / Pledoiu, este ca numai miine mai e miine. Si miine are termen Dragnea. Si atunci o sa-l aresteze pe Dragnea, nu pe Firea. Desi multi se asteapta sa-i dea cu suspendare, sa fie pastrat in vitrina, precum bunicuta cind isi ia pensia (ce poate fi mai bun pentru slabiciunea PSD-ului decit un Dragnea vulnerabil, cu condamnare cu suspendare?), situatia dezastruoasa necesita totusi arestarea lui Dragnea, sa bage partidul in haos, sa-i dea la radacina lui Firea. Ca daca o aresteaza direct pe ea sau pe barbat-su, de fapt o victimizeaza.

Evident ca exista si al treilea curent de gindire, cel cinico-realist, care spune ca, in momentul de fatza, la cite timpenii au facut cei care ne-au oferit primavara asta atitea dovezi de prostie crasa, poate sa aresteze si tot PSD-ul, ca tot ei cistiga alegerile.

Ce oameni. Ce atitudine kaghebista. Nu inteleg cum de nu se da o lege, ceva, sa se instituie starea de necesitate, legea martiala, sa nu mai cistige, dom'le, nemernicii astia de pesedisti, ca uita-te si tu cit rau au facut tzarii asteia.

Votati Marian Munteanu! Votati Nicusor Dan! Votati soarele sfint de pe cer! Votati progresul si democratia! Votati valorile occidentale ale imixtiunii procurorilor in procesul electoral! Spuneti un NU hotarit kaghebistilor care vor sa cucereasca tzara, spre a o vinde la rusi si la chineji!!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel