Mirel Palada, precizări pentru "toți principialii lui pește prăjit"...

Mirel Palada, fost consilier guvernamental, transmite o precizare pentru "toti principialii lui peste prajit care acum descopera cu indignare cit de nedemocratic e sistemul de vot intr-un singur tur", dar au tăcut atunci când a fost adoptat. 

"Voi va dati seama ca toti principialii lui peste prajit care acum descopera cu indignare cit de nedemocratic e sistemul de vot intr-un singur tur n-au zis nimic, dar absolut nimic critic la adresa lui atunci cind acesta a fost adoptat la ordinul si de catre partidul lui Basescu, pentru ca la vremea aceea favoriza hotaritor PDL-ul, adica partidul lui Basescu?

Dragii mei deontologi basescofili si basescopupindosisti si pedelisti si penelisti si restul macoveisti si civilistii lui ong al lui peste prajit, sa va improspatam mintea voastra cea plina de idei si de principii: Legea alegerii primarilor intr-un singur tur a fost emisa in 31 mai 2011, in plina glorie a domniei lui Basescu.

Iar atunci, dragii mei dobitoci deontologi, n-ati spus nimic. ABSO-LUT NI-MIC. Pentru ca v-a convenit.
Voi va dati seama ca deontologii astia sint plini de principii cum sint traseistele pline de bacterii cu transmitere sexuala?", a scris, marți, pe pagina sa de facebook, Mirel Palada.

Citește și: Dacian Cioloș îi dă cu flit Alinei Gorghiu. Alegerile locale, tranșate

Reacția fostului consilier guvernamental survien la doar o zi după ce conducerea PNL a decis să-i înainteze premierului o propunere în sensul aprobării printr-o ordonanță de urgență a prevederii privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

"Un al doilea lucru pe care l-am decis astăzi este legat de alegerile locale în două tururi de scrutin. Cred că este cel mai important proces pentru comunitățile locale care va avea loc în acest an, vorbesc de alegerea primarilor. Și, este, de altfel, primul scrutin după manifestațiile cetățenilor de la finalul anului trecut. Una din revendicările concrete pe care aceștia le-au avut a fost revenirea la un proces electoral bazat pe două tururi de alegeri", a declarat, luni, co-președintele PNL, Alina Gorghiu.

"Singura variantă realistă pentru a face această schimbare este adoptarea acestei prevederi printr-o ordonanță de urgență. Motiv pentru care, în urma discuțiilor politice pe care le-am avut astăzi cu colegii, am ajuns la concluzia că trebuie să-i propunem prim-ministrului Cioloș să ia în considerare solicitările pe care societatea civilă le-a avut.(...) Sunt argumente multiple pe care agenda publică le-a impus, pe care noi le-am identificat, de la tema legitimității, la nevoia de competiție, la faptul că prin două tururi de scrutin s-ar realiza înnoirea clasei politice", a declarat Alina Gorghiu.

Ulterior, și co-preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, susținea la Parlament că formaţiunea sa agreează varianta alegerii primarilor în două tururi de scrutin.

Un alt susținător al revenirii la alegerea primarilor în două tururi de scrutin s-a declarat și deputatul MP Eugen Tomac, acesta susținând că "Legea privind alegerea primarilor într-un singur tur a fost creația PSD și PNL".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel