Mirel Palada îl ironizează pe Klaus Iohannis: O ține pe a lui, să nu o supere pe ”Anghelutza”

Consilierul guvernamental Mirel Palada a comentat în stilu-i caracteristic decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu promulga Codul Fiscal.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mirel Palada susține că, în ciuda faptului că ”toată lumea îi spune că e bun Codul Fiscal”, Klaus Iohannis ”o tzine langa pe a lui, să nu care cumva să se supere Anghelutza, că îi sabotează eșafodajul de austeritate de fier și suferință”.

”Saracul Johannis. Profesorii universitari de economie ii scriu sa accepte Codul Fiscal. Consiliul Investitorilor Straini sustine si el Codul Fiscal. Pina si votanti de-ai lui au inceput sa se vaite, sa spuna ca acum le-ar cam pica mina sa mai voteze o data cu Johannis, de cind s-a opus Codului Fiscal, si ca ar fi chiar capabili sa iasa la manifestatie in fata la Cotroceni, sa-si arate nemultumirea.

Toata lumea ii spune ca e bun Codul Fiscal, doar el nu si nu. O tzine langa pe a lui, sa nu care cumva sa se supere Anghelutza, ca ii saboteaza esafodajul de austeritate de fier si suferinta.

Ce-l mai iubeste lumea pe neamtz zilele astea. Toti se inghesuie sa-l iubeasca. Fierbinte, de vara. Care mai de care...”, a scris Mirel Palada, marți, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Dezbatere pe Codul Fiscal: Cum ar trebui să acționeze Guvernul după ce Iohannis a retrimis legea în Parlament?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel