Mirel Palada îi răspunde lui Turcescu: Puteam rămâne infirm pe viață

Mirel-Palada
Mirel-Palada

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a vorbit pe pagina sa de Facebook despre filmulețul care circulă în ultimele zile pe Internet, în care apare într-o emisiune la Realitatea TV trosnidu-și gâtul.

Mirel Palada afirmă că este un gest care îi este necesar din cauza problemelor cervicale pe care le are.

„Precizare, pentru cei care vor sari sa reclame din nou deontologii. In momentul in care te iei de un defect fizic al cuiva si faci mare scandal pe tema asta, nu meriti nici un fel de consideratie. Am trei hernii cervicale, de-aia imi trosnesc gitul. Daca nu as fi facut-o, as fi fost acum la operatie, poate chiar infirm pe viata. Cei care exploateaza mediatic senzational maniera in care imi trosnesc eu gitul in privat sau in public nu merita decit dispret. Sint niste bicisnici si niste fameni. Adica, pe scurt: niste ticalosi. Nu iti bati joc de boala omului. Le doresc doar atit: sa aiba parte de sanatate in viata, ca e singura importanta. Si sa faca in continuare rating pe bolile de oase ale celorlalti”, a scris Palada pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a reacționat în timpul emisiunii lui Robert Turcescu de la B1 TV, care a difuzat de mai multe ori secvența de mai jos.

Palada a preferat să răspundă pe Facebook, refuzând să intre în direct în emisiune. „Declaratie catre B1 TV, ca stiu ca imi sorb cuvintele pe FB si pe Internet in general: nu vorbesc cu ticalosii”, a mai scris purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel