Mirel Palada: Greșeală elementară făcută de Dacian Cioloș după retragerea Cristinei Guseth

Dacian Cioloș, premier desemnat, a anunțat, în noaptea de luni spre marți, că o retrage pe Cristina Guseth de la Ministerul Justiției. 

Iată mesajul pe care fostul consilier guvernamental Mirel Palada l-a publicat pe contul său de socializare, după ce Dacian Cioloș a anunțat, pe Facebook, că o retrage pe Cristina Guseth de la Ministerul Justiției: 

"Outch. Credeam ca sint singurul care umbla ca huhurezii noaptea prin papushoiul Internetului. Nu, nu sint singurul. Si premierul desemnat Ciolos face acelasi lucru, chiar acum, in momentul in care scriu aceste cuvinte - si impreuna cu el sute altii care sint calare live right now pe pagina lui.
Asta pentru ca tocmai in momentul de fatza se intimpla urmatoarea telenovela online.

Premierul desemnat Ciolos a anuntat la vestita ora 1 jumatate noaptea dimineatza a.m. ca o retrage pe Guseth de la propunerea de Ministru al Justitiei, datorita slabei sale prestatii in fata comisiei de audiere, desi comisia i-a dat vot favorabil. Asta se intimpla pe pagina lui de Facebook. Right here. Right now.

Imediat, la ora unu jumate noaptea dimineatza a.m. si o secunda, un minut, doua minute, hoarde de entuziasti online au sarit sa comenteze. Jumatate sa-l aduleze. Jumatate sa-l sfisie. Popor echilibrat, jumite-jumate, cu emotiile la purtator.

Moment in care premierul desemnat Ciolos a facut acel lucru remarcabil de curajos si remarcabil de gresit - nesabuit ar spune unii (eu nu, onorata instantza!) - pe care cu totii l-am facut la viata noastra, inainte sa invatam ca doare, prin laboriosul proces de incercare si eroare. A inceput sa le raspunda unora dintre ei. Si raspunde. Si da-i si raspunde. Si raspunde. Si raspunde. Si raspunde.

Sa sara cineva sa-l ajute sa-i spuna ca e o greseala elementara. Puterea lui many-to-one te striveste. Fie raspunde rabdator si politicos tuturor, si atunci s-a cam dus guvernarea pe urmatoarea luna, caci altceva nu va mai avea timp de facut. Fie deleaga chestia asta.

Ori deleaga prim-ministeriatul, ori moderarea online. Din doua una. Nu cred ca o sa aiba timp de amindoua, la cita lume vrea sa puna mina pe el, sa strige: e viu, e chiar el pe Internet, uite-l, misca, da din taste!

Ca sa nu mai spunem ca tarasenia cu Guseth stirneste emotii mari, deci atrage multa lume nevorbita. Get him! Stai sa-ti spun eu cum devine situatiunea!!

Fabulos. Si in bine, si in rau. Zoso, treci la treaba! Ai de moderat in noaptea asta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel