Mirel Palada face public un mesaj privat! Ce i s-a spus

Dan Palad a făcut public, pe contul să de Facebook, un mesaj privat pe care l-a primit de la o persoană a cărei identitate nu dorește să o divulge.

"El: aia 50% din mediul rural......hmmm.....ei nici nu stiu ce e bine pentru ei..... asa ca n-ar trebui sa aiba drept de vot. as introduce criteriul meritocratiei intelectuale pentru vot presedinte/parlament doar la locale sa voteze tot poporul dar desigur.... o spun eu care-s reactionar si revansard.

Eu: pufosule elitist care esti tu pufos elitist. cum vrei sa mai creasca poporul asta vreodata daca il tinem sa gindeasca altii pentru el? lasa-i sa faca greseli si sa invete democratia. nu exista intelegere adevarata daca nu treci prin procesul de trial and error
===
sa ma ierte prietenul meu daca mi-am permis sa folosesc acest scurt dialog pe care l-am purtat in privat, pe mesaj. o dau anonima, evident ca nu spui care e. si nici nu aveti cum sa va dati seama. incalc partial increderea pe care mi-a acordat-o in conversatia particulara pentru ca aceste cuvinte sint paradigmatice pentru toti elitistii care e posibil ca de principiu sa fie bine intentionati, dar pe baza bunelor intentii sint pe cale sa unleash hell.
si stalin, si hitler i-a convins pe alti elitisti de justetea ideilor lor de principiu. si dupa ce i-a convins, i-a impuscat.
din pacate, pe calea asta umbla si creierele multora de acolo din piatza, care cred ei ca stiu mai bine decit prostii de la tzara, care sint prosti si saraci si uriti si au haine nashpa si put si au miinile crapate si sint bolnavi si saraci.

n-au intzeles nimic din democratzie, oamenii astia", scris Mirel Palada pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel