Mirel Palada face praf presa de dreapta: Mama lor de ipocriți și de jigodii…

Mirel Palada, sociolog la institutul de sondare Sociopol, a transmis, joi, rezultatele celui mai recent sondaj. 

VEZI ȘI: Sondaj Mirel Palada: Iohannis, spre 30%. Traian Băsescu are cheia alegerilor

Ulterior publicării sondajului și după ce a ajuns în presă, Mirel Palada a revenit, pe Facebook, cu un mesaj usturător: "Fabulos. Cum rezultatele sondajelor Sociopol le convin ticalosilor anti-PSD, cum dintr-o data sint prezentate cu mare dichis si cu aleasa consideratie si au devenit cele mai foarte adevarate si credibile si ok. Toata presa de dreapta, incepind cu deontologii jegosi de la Adevarul si continuind cu Evenimentul Zilei, B1 TV, Ziare punct com si altii ca ei se uita in gura sondajului Sociopol de parca ar fi adevarul si calea si viata.

Ce bine e ca Nicusor Dan e bine si nu e rau. Ce bine e ca exista viata in alegeri. Vai, draga, ai vazut Basescu ce bine sta? Pai daca zice si Sociopol, astia care chiar stiu sa faca sondaje, inseamna ca chiar asa e!

Cind prezentam inainte sondajele, la alte rinduri de alegeri, cu rezultate care nu le conveneau, eram un nemernic si un kaghebist care vinde tzara la rusi si la chineji si care minte lumea cu sondajele ticaloase. Acuma, hopa, dintr-o data, ca le convine rezultatul, au inceput sa le placa sondajele Sociopol.

Ticalosii. Nemernicii. Deontologii. Mama lor de ipocriti si de jigodii...

Sint curios daca o sa citeze si acest articol cu aceeasi obiectivitate si compasiune ca si sondajul. Le propun sa ia si aceste rinduri la fel, tot in intregime, ca tot de mine sint scrise, cum au luat mai devreme si concluziile pe care le-am scris in dupa-amiaza asta si care au fost imediat preluate de toti ticalosii anti-PSD imediat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel