Palada: Dacă Băsescu DEMISIONEAZĂ, ar fi CATASTROFĂ

Mirel Palada
Mirel Palada

Mirel Palada spune că pentru Traian Băsescu mai există o singură soluție pe care - cel mai probabil - șeful statului nu o va lua în calcul: aceea de a-și da demisia.

"Pentru Traian Băsescu nu mai există decât o soluție: să-și dea demisia. Și nu și-o va da. Dar nu și-o va da nu pentru ce clamează echipa sa de zgomote, ci dintr-un motiv foarte simplu: dacă pleacă, ar fi catastrofă. Orice, dar nu acum. Mai lăsați-mă un pic, că nu sunt pregătit. Nu vedeți cum cad toate în jurul meu? Mai lăsați-mă un pic", a scris Mirel Palada pe Facebook.

VEZI ȘI: SCENARIUL lui Radu Tudor cu privire la SCANDALUL cu Mircea Băsescu. Cum comentează Adrian Ursu

"Demisia lui Traian Băsescu nu ar împiedica justiția să funcționeze, ci din contră: de-abia atunci nu ar mai împiedica-o să funcționeze cu adevărat. De-abia când și-ar da demisia s-ar elima presiunea asupra justiției pe care Președintele Traian Băsescu o face în mod constant de atâția ani (...)  Din păcate, știm prea bine că d-nul Băsescu nu va pleca de pe scaunul puterii. Se va agăța cu disperare de poziție până în ultimul moment, până la ultima tranșee.

De fapt, Președintele Traian Băsescu nu vrea să plece pentru că e disperat să pună pe cineva în loc, cineva favorabil sieși, pentru a-și continua atât privilegiile cât și viața politică.

Dacă Traian Băsescu își dă demisia acum, ar avea loc alegeri anticipate și nu ar avea un favorit suficient pregătit. În consecință, dânsul dorește să rămână pe poziții, cu prețul decredibilizării totale a funcției pe care o ocupă și a mânjirii României cu noroi. Păcat...

Păcat nu pentru dânsul. Păcat pentru noi toți care trebuie să îndurăm această comedie tristă. Păcat pentru țară. Va fi nevoie de mulți ani să reparăm distrugerile de prestigiu și credibilitate internaționale cauzate de domnia domnului Băsescu. Păcat", a conchis Mirel Palada pe rețeaua de socializare.

VEZI ȘI: Sulfina Barbu, despre Traian Băsescu: Este o DRAMĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel