Mirel Palada, către Clubul Român de Presă: Prezint scuzele mele

Prezentarea de scuze publice de către Mirel Palada "este un gest necesar", limbajul său la adresa jurnaliștilor fiind "inadecvat poziției și responsabilităților sale publice", se arată într-o scrisoare trimisă, luni, premierului Victor Ponta, de Clubul Roman de Presa (CRP).

VEZI ȘI: Mama lui Dinu Patriciu, DEVASTATĂ. Prima declarație după MOARTEA lui Dinu Patriciu

Într-o postare pe Facebook, Mirel Palada își prezintă scuzele ca răspuns la cerința Clubului Român de Presă. A explicat și de ce a ales să facă acest lucru prin intermediul rețelei de socializare.

"Clubul Român de Presă și-a arătat recent îngrijorarea față de maniera în care m-am exprimat la sfârșitul săptămânii trecute pe Facebook.

Apreciez preocuparea dânșilor privind relația dintre instituțiile publice și jurnaliști și le ofer scuzele publice pe care le-au solicitat.

Prezint scuzele mele publice tuturor celor care s-au simțit ofensați de felul în care m-am exprimat pe pagina personală de Facebook zilele trecute la adresa unor jurnaliști.

Comunic aceste scuze publice aici, pe pagina mea personală de Facebook, din două motive.

Pe de o parte, pentru că subiectul a pornit de aici, semn că este un loc suficient de public, dat fiind că la fel de public a fost considerat și când s-a stârnit incidentul.

Pe de altă parte pentru că deocamdată nu este nimeni la Clubul Român de Presă să pot înmâna documentul în format fizic, șoferul comunicându-mi că ușa e încuiată. Voi continua eforturile de a face să parvină la dânșii și scrisoarea în format tipărit.

Al vostru ca de obicei,

Mirel Palada", a scris Mirel Palada într-o postare pe contul personal de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel