Mircea Trifu, consilier local independent, adeziune la partidul Acțiunea Națională Alba

Crişan Andreescu / 09 iul 2019 / 11:11 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Trifu în momentul semnării adeziunii pentru Acțiunea Națională Alba
Descriere foto: Mircea Trifu în momentul semnării adeziunii pentru Acțiunea Națională Alba

Mircea Trifu, consilier local independent la Primăria Alba Iulia, a anunțat că a semnat adeziunea pentru partidul Acțiunea Națională Alba.

Sub sloganul „Politica noastră este Alba Iulia", partidul își concentrează obiectivele pe rezolvarea problemelor cu care se confruntă municipiul. De altfel, din calitatea sa de consilier local independent, Mircea Trifu a fost, în nenumărate rânduri, extrem de critic la adresa prestației administrației locale. În ultima perioadă, el și-a legat numele și de Asociația Alba Iulia Infrastructură, care nu își va înceta activitatea și care a semnalat și a încercat să se implice în rezolvarea diverselor probleme ale cetățenilor.

Trifu a semnat adeziunea la A.N.A. în  cadrul unui eveniment la care au mai fost prezenți Iuliu Hada, Dorin Petruțiu, Sergiu Cioca și Dragoș Todericiu. De menționat faptul că în sală a fost prezent, în calitate de invitat, și Beniamin Todosiu, președintele USR Alba. 

Potrivit lui Trifu, nu peste foarte mult timp se va desemna, în urma unor alegeri, și structura de conducere a A.N.A. urmând ca la alegerile locale partidul să aibă o listă de candidați pentru Consiliul Local Alba Iulia dar și pentru funcția de primar, potrivit proalba.ro.

Vezi si: Barna, anunț despre candidatul Alianţei USR-PLUS la prezidenţiale


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27