Mircea Toader îl dă în judecată pe Victor Ponta: Vrea să mă compromită

Mircea_Toader
Mircea_Toader

Diferend aprig între liderul grupului PDL din Camera Deputaților, Mircea Toader, și premierul Victor Ponta, privind prezența democrat-liberalului la o întâlnire a liderilor de grup, unde s-a discutat Codul Penal. Mircea Toader a declarat vineri că își rezervă dreptul de a-l da în judecată pe premier pentru că a mințit, deoarece ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor de marţi a fost modificată în plen, nu stabilită la nivelul liderilor de grup. "Victor Viorel Ponta dorește  să mă compromită, atât pe mine personal, cât şi opoziţia în ansamblu", a precizat Mircea Toader.

"Nu am participat la nici o întâlnire formală, informală sau negociere, cu nici unul dintre liderii USL, aşa cum minte Victor Viorel Ponta, dorind să mă compromită, atât pe mine personal, cât şi opoziţia în ansamblu. Domnul Ponta minte cu cea mai mare neruşinare! Ordinea de zi a plenului se stabileşte la nivelul Comitetului Liderilor de grup şi se aprobă de către Biroul Permanent. Dovada asupra acestui lucru stau stenogramele Biroului Permanent, documente care sunt publice. Ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor din data de 10 decembrie 2013 a fost modificată şi completată direct în plen, la începerea lucrărilor, prin solicitarea Liderului Grupului parlamentar al PSD, domnul Marian Neacşu. Atunci au fost incluse pe ordine de zi 5 proiecte legislative noi, sub rezerva primirii rapoartelor de la comisiile permanente", susţine Mircea Toader, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la Codul penal, că a avut vineri o discuţie cu preşedintele Camerei Valeriu Zgonea şi acesta l-a informat că toate legile, inclusiv Codul Penal, au fost discutate în comitetul liderilor de grup, în care au fost prezenţi toţi liderii grupurilor parlamentare, iar aceştia au decis includerea lor pe ordinea de zi a Camerei.

Cine îl contrazice pe Mircea Toader

Declarația democrat-liberalului Mircea Toader, potrivit căreia nu ar fi participat la întâlnirea indicată de premierul Victor Ponta, este contrazisă însă atât de afirmațiile președintelui Camerei Deputaților Valeriu Zgonea, cât și de cea a liderului de grup al PSD, Marian Neacșu, pentru site-ul pesurse.ro, ambii confirmând că liderul democrat-liberal a fost prezent la acea întâlnire.

Potrivit aceleiași surse, și din rândul liberalilor vine aceeași confirmare a prezenței lui Mircea Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel