Mircea Sandu, audiat la DNA în dosarul Comisiei Centrale a Arbitrilor

sandu-mircea
sandu-mircea

Președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, este audiat în calitate de martor la DNA în dosarul Comisiei Centrale a Arbitrilor în care este acuzat fostul președinte Vasile Avram.

Procurorii încearcă să deslușească legăturile din dosarul delegării arbitrilor, în care fostul președinte al CCA este implicat, alături de omul de afaceri, Sorin Țerbea.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, este audiat în aceste momente de către DNA, în dosarul de coripţie în care este implicat fostul preşedinte al CCA, Vasile Avram. Tot astăzi a mai fost audiat şi Costantin Zotta, fost membru CCA.

Tot astăzi, Constantin Zotta a fost  la DNA, acolo unde a răspuns întrebărilor legate de perioada în care a făcut parte din CCA. În vară, Zotta acceptat oferta lui Adrian Porumboiu şi a preluat conducerea clubului FC Vaslui.

"Astăzi am fost audiat de DNA timp de zece minute. A fost ceva scurt pentru că am fost audiat în calitate de martor. Am lucrat în cadrul CCA şi m-au întrebat cum funcţionează comisia. A fost ceva normal, cum probabil că vor mai fi chemaţi şi alţi membri ai comisiei în calitate de martori", a spus Zotta.

După Zotta, alţi doi membri au trecut azi pe la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Secretarul Constantin Ştefan şi Geroge Ionescu, membru în CCA, au dat declaraţii legate de dosarul în care Vasile Avram a fost reţinut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel