Mircea Sandu a încercat să execute silit FRF. A solicitat daune uriașe

Mircea Sandu a încercat în două rânduri să execute silit Federația Română de Fotbal, solicitând daune de 500.000 de euro, scriu jurnaliștii de la sursazilei.ro.

Vezi și: Anunț bombă al lui Mircea Sandu! A renunțat la toate facilitățile de la FRF

Înainte să își dea demisia, în luna august, din funcția de președinte de onoare al FRF, Mircea Sandu a avut două tentative, ambele nereușite, de a executa silit Federația. Fostul șef al fotbalului românesc a solicitat daune de 500.000 de euro, drept despăgubiri pentru dezvăluirile apărute din contractul său de rentă viageră.

Contractul de rentă viageră încheiat între FRF - reprezentată de Gino Iorgulescu - și Mircea Sandu prevedea ca partea semnatară a contractului care va oferi informații din document să plătească daune de 500.000 de euro.

Judecătoria Sectorului 4 a respins ambele cereri de încuviințare a executării silite inițiate de Mircea Sandu. Deși deciziile puteau fi contestate cu apel, pe portalul instanțelor de judecată nu apare vreo dovadă a faptului că fostul președinte FRF ar fi atacat hotărârile respective, mai scrie sursa citată.

Mircea Sandu și-a dat demisia pe 8 august din postura de președinte de onoare al FRF, renunțând astfel și la contractul de rentă viageră.

Citește și: Clauze fabuloase în contractul Sandu - FRF. Reacția lui Burleanu după publicarea documentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel