Mircea Rednic, la FCSB. Prima reacție a antrenorului

Mircea Rednic a vorbit despre o posibilă venire la FCSB.

Gigi Becali caută antrenor după ce Nicolae Dică este ca și demis. În presă au apărut informații potrivit cărora Mircea Rednic, antrenorul care a câștigat ultimele titluri cu Dinamo și Rapid, ar fi favorit să preia FCSB.

Într-un interviu pentru GSP, Rednic a declarat: „Am înțeles asta, dar cred că nu e corect să discutăm acum. De ce să nu așteptăm două, trei săptămâni, până când se termină campionatul în România, și după vom vedea ce va fi.

Mai am unele oferte din Belgia. Tot ce vreau să spun acum este că nu are rost să comentez venirea mea la Steaua chiar dacă numele meu există pe listă. Nu are sens să pun presiune, să creez o polemică. Nu vreau ca lumea să interpreteze cumva declarațiile mele.

Haideți să așteptăm să se termine sezonul, să se liniștească lumea, să facă fiecare ce are de făcut și după discutăm. Despre Steaua sau altă echipă vorbim la finalul campionatului! Nu pot să vă dau acum un răspuns. Credeți-mă, vreau să înțelegeți că e mai bine să nu comentăm acum anumite informații pe care voi le aveți. Așa e mai corect. Vă mulțumesc mult”, a declarat Rednic pentru sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel