Mircea Lucescu, declarații curajoase înainte de meciul Real Madrid - Șahtior Donețk

Şahtior Doneţk îşi începe în această seară aventura în grupele UEFA Champions League. Formația pregătită de Mircea Lucescu va avea parte de un adversar infernal la debutul sezonului de Liga Campionilor: va evolua pe Santiago Bernabeu, împotriva lui Real Madrid, campioană a Europei în 2014 şi semifinalistă în 2015.

"Minerii" fac parte din Grupa A, alături de PSG, Malmo şi Real Madrid, iar Mircea Lucescu a transmis că ar fi preferat să înceapă aventura din grupe cu un meci pe teren propriu. Antrenorul român a mai spus că Real Madrid este una dintre cele mai puternice echipe din competiţie.

"Real Madrid este un super club, cu o organizare de top. Nu e ideal să începem contra unei echipe ca ea. Real şi PSG au un avantaj, pentru că încep campania pe teren propriu. Rafa Benitez e un strateg excelent şi are un sistem tactic bazat pe un joc consistent", a declarat Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro.

Tehnicianul român a afirmat că are o echipă puternică și vrea ca jucătorii săi să demonstreze pe Bernabeu că fac parte din cea mai bună formație a Europei de Est.

"Vrem să arătăm că putem să jucăm la un nivel înalt şi vrem să demonstrăm lumii întregi că suntem cea mai bună echipă din Europa de Est. Echipa noastră este puternică şi am mare încredere în jucătorii mei. Vreau să fim respectaţi", a adăugat tehnicianul român.

Vezi și: Meci nebun: Dinamo a ratat șansa de a urca pe primul loc în Liga 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel