Mircea Lucescu, anunţ privind cariera de antrenor: Îmi doresc...

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, până de curând selecţioner al naţionalei de fotbal a Turciei, a declarat pentru La Gazzetta dello Sport că vrea să antreneze din nou o echipă de club. 

"Aş vrea să antrenez din nou o echipă de club, să lucrez în fiecare zi aşa cum îmi place. Important e să pot construi cu jucători tineri, să le dezvolt talentul aşa cum am făcut la Brescia şi la Doneţk. Ştiţi, cei care au ajuns la treizeci de ani sunt 'conservatori', pe ei nu-i mai formezi...", a spus Lucescu, care a pregătit mai multe echipe din Italia, printre care Inter Milano. 

Lucescu a afirmat că a adus sânge proaspăt la naţionala Turciei, pe care a antrenat-o circa un an şi jumătate. "Mi s-a cerut să reconstruiesc: am luat o echipă cu jucători de treizeci de ani şi o las cu o medie de vârstă de 23 de ani într-o ţară unde nu există restricţii pentru străini. Am descoperit jucători în divizia a doua şi a treia, mulţi dintre ei sunt acum titulari la un nivel înalt şi a apărut un grup care poate însemna viitorul naţionalei. Dacă vor să progreseze, trebuie să introducă o cotă pentru jucătorii locali. Uitaţi-vă la meciul lui Galatasaray cu Benfica: 11 stranieri din 11...", a spus tehnicianul de 73 de ani. 

Vezi şi: Lovitură pentru Kovesi. Alex Coita: E o veste BOMBĂ

Vechime în muncă. Cum verifici singur dacă ţi-au fost plătite taxele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel