Mircea Ionescu Quintus, mesaj răvășitor despre Regele Mihai

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a vorbit, în emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV, despre Regele Mihai. 

"În aceste zile, în care viaţa Majestăţii Sale este în cumpănă, numai în cumpănă pentru că sunt sigur Dumnezeul la care el se roagă şi la care ne rugăm cu toţi îl va ajuta să depăşească şi acest moment greu din viaţa lui, o viaţă brăzdată de nefericire şi de necazuri mari peste care a reuşi să treacă cu deminitate şi bărbăţie", a spus Mircea Ionescu Quintus. 

Preşedintele de onoare al PNL a povestit cum l-a cunoscut pe Regele Mihai şi cum a protestat împreună cu studenţii din căminul Voievod Mihai, în data 8 noiembrie 1945. El a mai spus că nu a reuşit atunci să îl vadă pe rege, ci în anul următor, în 1945. "Ce personalitate deosebită este omul acesta, fiecare cuvânt pe care îl rostea îl gândea de două ori", a afirmat Mircea Ionescu Quintus.

[citeste si]

Ultima întâlnire directă pe care a avut-o liderul PNL cu Majestatea Sa față-n față a fost în 2000. "De atunci, direct nu ne-am mai văzut, dar de câte ori venea în ţară am primit câte o invitaţie, dar din nefericire nu am reuşit. Am purtat discuţii prin corespondenţă. Am legat vieţile noastre de la distanţă", a spus Mircea Ionescu Quintus.

"Sub monarhie, România ar fi fost altfel", a mai afirmat Mircea Ionescu Quintus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel