Mircea Ionescu-Quintus, MESAJ pentru PNL

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a declarat, sâmbătă, că a venit la şedinţa CNC pentru a garanta "viitorul strălucit" al Partidului Naţional Liberal, subliniind că, dacă formaţiunea a rezistat peste 100 de ani, nu trebuie să îşi facă griji pentru viitorul pe care îl va avea peste câteva luni. 

"Am venit cu greu înaintea dumneavoastră şi împreună cu dumneavoastră aici pentru a vă garanta viitorul strălucit al partidului nostru. Şi pentru a vă garanta, alături de un om pentru care am preţuire deosebită şi sper să treacă prin necazul pe care îl trăieşte acum, domnul Vasile Blaga. Noi doi eram garanţia şi suntem garanţia fuziunii acestui partid", a afirmat Mircea Ionescu-Quintus. 

Preşedintele de onoare al PNL a spus că are încredere în trăinicia şi victoriile formaţiunii politice. 

"Cred în trăinicia şi victoriile partidului nostru pentru că (...) sunt cel mai bătrân şi mai vechi membru al PNL. Sunt membru al PNL de 80 de ani. (...) Împreună cu tatăl meu am trăit 100 de ani în acest partid. Vă închipuiţi că nimic nu mi-a putut clinti sau mişca în vreun fel adeziunea la el şi încrederea în el", a subliniat Mircea Ionescu-Quintus. 

El le-a transmis liberalilor că, dacă partidul a rezistat peste 100 de ani, nu trebuie să îşi facă griji pentru viitorul pe care îl va avea peste câteva luni. 

"Dacă a rezistat mult peste 100 de ani, de ce să ne mai îndoim de viitorul nostru pe care îl asigurăm peste câteva luni sau săptămâni. (...) Nu am venit aici să vă vorbesc. Vorba multă sărăcia omului şi suntem destul de săraci ca să mai şi vorbim", a spus preşedintele de onoare al PNL. 

Liberalul a mărturisit că abia aşteaptă să îl felicite pe noul preşedinte al PNL şi să îl asigure de sprijinul său. 

"Abia aştept (...) momentul în care să felicit pe noul preşedinte al PNL, să îl asigur de sprijinul meu şi să vă asigur pe toţi care luptăm pentru victoria PNL", a conchis Mircea Ionescu-Quintus, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel