Mircea Ionescu Quintus, despre Ponta și Antonescu: S-au cocoșit

Mircea-Ionescu-Quintus
Mircea-Ionescu-Quintus

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, consideră că cei doi co-președinți ai USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, "s-au cocoșit" și le transmite să renunțe la orgolii personale, deoarece România are nevoie "să fie guvernată bine, așa cum a fost guvernată până acum". În plus, seniorul liberal atrage atenția că soarta țării e mult mai importantă decât eventuala candidatură a liderului PNL, Crin Antonescu, la alegerile prezidențiale.

Într-un interviu acordat site-ului stiripesurse.ro, Mircea Ionescu Quintus a declarat că nimeni din PNL, din câte știe, nu dorește sau gândește ruperea USL, o construcție care a fost greu de împlinit însă spune despre Antonescu şi Ponta că "sunt doi cocoși, să le dea Dumnezeu sănătate că sunt și tineri și destul de înzestrați, care s-au cocoșit acum... nu cocoșat, au atitudine de cocoși".

De altfel, fostul președinte al PNL a dezvăluit că, de curând, a purtat o discuție cu șeful liberalilor, Crin Antonescu, în cadrul căreia a oferit singura "soluție de compromis necompromițătoare" pentru PSD și PNL, pentru a se "evita o criză care ar fi rea pentru noi toți, și pentru cele două partide importante, dar mai ales pentru țară", mai ales că știe că "și mai în jos nu doar din vârf, se vor încerca orice soluții pentru a împiedica o asemenea rupere".

Unitatea USL, problema cea mai importantă pentru PNL 

Întrebat despre afirmația recentă a lui Crin Antonescu, potrivit căreia e sigur că PSD nu-l va susține la  alegerile prezidențiale, președintele de onoare al PNL a punctat că nu aceasta e problema importantă pentru partid.

"Vreau să vă spun că astea pentru noi și pentru el au mai puțină importanță. Toată problema asta a noastră nu este ca neaparat să-l împingem neaparat pe Crin Antonescu în fruntea statului. Dacă el va avea la momentul respectiv o adeziune suficientă cu sau fără susținerea USL-ului va fi o altă problemă, dar nu periclitarea candidaturii lui poate să ducă la ruperea USL-ului. Nu asta e problema importantă. Important e acuma ca țara să fie guvernată bine așa cum a fost guvernată până acum, bine – cât s-a putut de bine", a explicat Mircea Ionescu Quintus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel