Mircea Ionescu Quintus, 98 ani. "Klaus Iohannis mi-a trimis o maşină cu flori"

Seniorul liberal, Mircea Ionescu Quintus, a venit, miercuri, la grupul parlamentar al PNL pentru a sărbători alături de colegi împlinirea a 98 de ani.

Dacă preşedintele Klaus Iohannis l-a sunat şi i-a trimis o maşină cu flori la Ploieşti, sărbătoritul s-a arătat deranjat că nu i-a telefonat fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu. A fost sunat de Ion Iliescu, dar nu de Emil Constantinescu.

"Domnul Constantinescu e mai bătrân, mai uită, Crin Antonescu din păcate aş fi vrut să fie aici. Alina Gorghiu m-a sunat de la Paris. Klaus Iohannis întâi mi-a trimis o maşină cu flori şi apoi m-a sunat şi mi-a spus că regretă că nu poate veni, sunteţi al nostru dar sunteţi mai sus, am o relaţie foarte bună cu dânsul şi când pot să îi dau un sfat mă ascultă. Dar asta nu o spuneţi că e secret de stat", afirmă Mircea Ionescu Quintus.

"S-a dovedit că eu sunt cel mai rezistent fost preşedinte al PNL, restul nu mai pot", spune cu oarecare urmă de dezamăgire seniorul liberal, întrebat despre foştii preşedinţi ai partidului, scrie Gândul.info.

VEZI ȘI: Exclusiv. Verdictul care DISTRUGE planurile politicienilor. Vanghelie, Geoană și Băsescu, luați în vizor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel