Mircea I. Quintus, despre retragerea lui Orban: Un adevărat om politic

Mircea Ionescu Quintus a comentat la Realitatea TV pe marginea retragerii lui Ludovic Orban din cursa pentru Primăria Capitalei şi din celelalte funcţii pe care le deţinea în cadrul PNL şi al Camerei.


"Nu mă mai surprinde nimic din ce se întâmplă zilnic la noi, în viaţa politică şi în general în toată lumea. Dacă e adevărat şi cred că e adevărat ce spunea Orban că a fost pus sub acuzare, că a început urmărirea penală, gestul lui e admirabil. Indiferent că credem sau nu în prezumţia de nevinovăţie, deocamdată, pus sub această acuzare, a renunţat la funcţiile din partid şi Cameră, la candidatura la Primărie.

Orban s-a comportat admirabil, ca un adevărat om politic şi pentru asta, indiferent de rezultatul procesului, şi bănuiesc că e nevinovat, îşi creşte popularitatea şi cred şi încrederea de care se bucură din parte bucureştenilor. În ceea ce priveşte situaţia, mâine avem biroul politic al partidului. Trebuieca PNL să aibă un candidat la Primăria Bucureştiului", a comentat Mircea Ionescu Quintus la Realitatea TV.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel