Mircea Geoană, la Congresul PSD: Mi-a fost dor de dumneavoastră

mircea_geoana_congres_psd
mircea_geoana_congres_psd

Fostul lider al social-democraților, senatorul Mircea Geoană, a apreciat, vineri, în discursul prezentat la Congresul PSD că acesta este "oarecum atipic", exprimându-și bucuria că sunt "din nou, cu toții, împreună". 

"Ca să o spun pe aia dreaptă, mi-a fost dor de dumneavoastră şi sunt foarte bucuros că suntem din nou, cu toţii, împreună. Acest Congres este oarecum atipic faţă de Cogresele mult mai competitive din anii trecuţi şi ar putea fi numit Congresul de pace de la Bucureşti, pentru că niciodată partidul nostru nu a avut un moment mai bun decât acum. Vă mulţumesc tuturor şi vă spun bravo vouă, colegi şi colege, pentru rezultatele excepţionale de la alegerile locale şi parlamentare. Sunt mândru de voi. Sunt convins că acest rezultat este recompensa naturală a muncii voastre", a spus Geoană, citează rtv.net.

România nu poate ignora faptul că Europa trece printr-o perioadă de criză economică şi de "reaşezare", iar "cei slabi vor fi striviţi fără milă", a mai afirmat Mircea Geoană, atrăgând atenția că trebuie venit cu soluții de stânga, pentru că "nu putem să ignorăm că avem în ţară un nivel inacceptabil de sărăcie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel