Mircea Geoană, îndemn pentru PSD-iștii adevărați: Luați-vă partidul înapoi!

Senatorul Mircea Geoană îi îndeamnă pe social-democrații "adevărați", care nu se tem să fie excluși din partid, să se folosească de statutul PSD și să-și ia partidul înapoi.

"PSD-iști adevărați, luați-vă partidul înapoi! Și aveți un instrument în mână Statutul partidului spune în mod expres și explicit că președintele PSD se alege prin votul tuturor membrilor de partid. 400 mii veți avea dreptul, dacă vi-l veți cere, să vă alegeți viitoarea conducere și viitorul partidului. Apelul meu merge către nivelul doi și trei al partidului, din oamenii care nu au de-a face cu frica de a fi excluși din partid și nici cu lăcomia de a face parte din frăția banului E un moment complicat și periculos pentru partid", a declarat, la o zi după ce a fost exclus din PSD, senatorul Mircea Geoană. 

De asemenea, fostul lider al PSD a precizat că, în eventualitatea în care nu se dorește schimbarea actuală a partidului, își dorește să pună bazele unei noi platforme, a "stângii moderne". 

"Dacă nu veți ridica vocea, dacă nu vă veți cere dreptul, atunci vă spun cu regret, ca un om care a fost alături de voi, rămâne alături de voi, v-a condus un număr de ani, care am fost și la bine și la rău împreună, că va trebui să gândim o platformă a unei stângi moderne autentic democratice și care ascultă de vocea străzii. Sunt convis că PSD-iștii adevărați, pe care îi încurajez să-și ia partidul înapoi, au ascultat ce ne-au spus alegătorii pe 16 noiembrie. Ei ne-au spus stop corupției, mesajului anti-UE, anti-jutiție și anti-american, pe care conducerea actuală a partidului l-a reconfirmat chiar și în ședința dramatică de ieri", a mai spus Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel