Mircea Geoană îi dă replica lui Dragnea

Mircea Geaonă îi răspunde lui Liviu Dragnea acesta susținând că la fiecare emisiune la care participă, cel din urmă "promovează o minciună".

"Pentru că la fiecare emisiune la care participă, Liviu Dragnea insistă să promoveze o minciună - cum că aș fi plecat din PSD pentru a-i face rău, mă văd nevoit să-i reamintesc faptul că și în noiembrie 2011 și în noiembrie 2014 titlurile au fost aceleași: "Mircea Geoană exclus din PSD". Și niciodată nu a existat un motiv întemeiat! Gândirea relativ depășită de vremurile pe care le trăim a unui lider de partid despre foștii președinți trebuie să înceteze, la aproape 27 de ani de la Revoluție.
Eu sunt și rămân un om de stânga, indiferent pe câți oameni îi încurcă sau deranjează acest lucru. Politica este despre oameni și viața lor, despre economie și educație, despre sănătate și locuri de muncă, nu despre obsesii personale. 
Iar dacă are ceva de împărțit cu Victor Ponta, să aibă curajul să o spună direct, fără a-mi invoca numele!", scrie Geoană pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel