Mircea Geoană își face partid. Ce spune despre discuțiile cu 50 de parlamentari

Un nou partid, alternativă la PSD, se conturează pe scena politică. Informații pe surse confidențiale din presă arătau că deja s-au purtat discuții cu 50 de parlamentari. Mircea Geoană a răspuns. 

"Voi oferi un nou proiect politic, care va fi deschis către colegii cu mintea la cap din PSD și către cei care nu sunt în PSD. Și voi face o ofertă care se va transforma, la momentul potrivit, într-un proiect politic bazat pe principii de competență, integritate. Cred că în acest moment nevoia de noutate este importantă. Asta nu înseamnă că partide existente nu pot fi reinventate, asta înseamnă să le scuturi zdravăn", a declarat Mircea Geoană, la TVR 1. 

Întrebat dacă a discutat cu despre un astfel de proiect cu 50 de parlamentari, Mircea Geoană nu a confirmat. A subliniat că el nu a căutat pe nimeni. "Cu foarte puțini (n.r. a vorbit). M-au căutat ei, eu nu i-am căutat", a adăugat senatorul. 

Primele imagini care arată clar meteorul ce a luminat România- VIDEO

Fostul președinte al PSD s-a arătat convins că, dacă va exista un proiect politic cu adevărat atractiv pentru români, vor veni alături de el "o sută de parlamentari și milioane de oameni".

"Nu mai pot eu că m-a dat Ponta afară din partid, e problema lor că au dat afară un fost șef de partid într-un mod inacceptabil. (...) Nevoia de a avea un proiect serios, integru, este uriașă. Și cred că obligația mea, care am fost votat de milioane de oameni, este de a persevera. Și sunt convins că vom avea schimbări spectaculoase pe scena politică, inclusiv în Parlament", a mai afirmat Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel