Urmărește emisiunea live


Mircea Geoană: Dragnea nu are decât o singură soluție - să demisioneze

Liviu Dragnea, cu această decizie definitivă de condamnare, nu are decât o singură soluţie - aceea de a demisiona din fruntea PSD, a declarat vineri preşedintele PSRO, senatorul Mircea Geoană.

'Nu vreau să comentez situaţia personală, nu acest subiect este important pentru noi, ci care este impactul acestei decizii asupra viitorului stângii româneşti şi este evident pentru toată lumea că domnul Dragnea nu are calificările morale şi cu această decizie definitivă nu are decât o singură soluţie - aceea de a demisiona din fruntea PSD. Acest lucru este obligatoriu şi din punct de vedere politic, şi moral, şi etic, şi regulamentar. Înţeleg că există un regulament la PSD care spune extrem de clar că cei care au condamnări definitive trebuie să facă un pas în spate', a afirmat Mircea Geoană, după lansarea candidaţilor partidului la PMB şi la sectoare.

În opinia sa, un lider cu o problemă atât de severă va afecta credibilitatea întregului partid.

'Sper să urmeze o trezire la realitate, de prea multă vreme partidele tradiţionale, PSD inclusiv, se zbat într-o zonă de neclaritate morală. E nevoie de o conducere care să schimbe în profunzime modul în care politica se produce în România. Evident că mă uit şi eu cu mult interes la aceste evoluţii. Sunt alegerile locale care bat la uşă. PSD pe care îl cunosc foarte bine are o capacitate de organizare care este importantă în continuare, dar toată lumea ştie că un lider care are o problemă atât de severă va avea un impact asupra credibilităţii întregului partid. Înlocuirea cât mai rapidă a domnului Dragnea cu o conducere, chiar interimară, care să permită să asigure o derulare corectă a alegerilor, este pasul obligatoriu de făcut', a adăugat Geoană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel