Mircea Geoană, despre viitorul lui Victor Ponta la Palatul Victoria: Nu mai are cum să continue ca prim-ministru

Un fost lider al PSD susține că premierul Victor Ponta se pregătește să iasă din scena politică, întrucât "din momentul în care a fost inculpat pentru fapte de corupție, nu mai are control asupra propriului destin politic".

Mircea Geoană, fost lider al PSD și actual președinte al Partidului Social Românesc, consideră că premierul Victor Ponta nu va mai rămâne prea mult în funcție.

"Din momentul în care a fost inculpat pentru fapte de corupție, Ponta nu mai are control asupra propriului destin politic. Așa se joacă acest joc numit politică. (..) Suntem într-un fel ca într-o piesă antică în care scenă dupa scenă actorii principali acționează un scenariu cu deznodământ cunoscut. Că iese pe ușa din față sau pe cea din dos asta este o formă de negociere, dar Ponta nu are cum să mai continue ca prim-ministru. Cu cât stă mai mult în fruntea guvernului Românie este un punct în minus pentru țară și din astfel de situație nu poți să ieși decât printr-o negociere", a spus Geoană, luni seară, la B1 TV.

Acesta a mai precizat că în prezent deciziile în PSD se iau fără Victor Ponta și că situația de vulnerabilitate este transferată și asupra guvernului, prin urmare, o situație care nu poate continua.

Ponta, luat la rost de Ciutacu după un răspuns controversat oferit lui Chirieac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel