Corina Creţu, comisar european: Mircea Geoana deplânge "pâra la Poartă"

Mircea Geoană se declară îndurerat de demersurile celor din Opoziție la Bruxelles privind nominalizarea Corinei Crețu pentru funcția de comisar european, apreciind că "pâra asta la Poartă" este o meteahnă mai veche care pare să nu fi dispărut în România.

Senatorul PSD, Mircea Geoană, convins că europarlamentarul Corina Creţu va primi un portofoliu important de comisar european, susține că această realizare ar trebui să bucure întreaga clasă politică, inclusiv pe cei din Opoziție, întrucât și social-democrații l-au susținut în 2009 pe Dacian Cioloș la Agricultură, deși a reprezentat o altă familie politică în Comisisa Europeană. 

"Pe mine mă doare să văd cum din partea actualei Opoziţii s-a încercat prin scrisori şi prin demersuri directe la Bruxelles, inclusiv la familia politică europeană din care fac parte cei de la PNL şi PDL, să blocheze practic obţinerea unui portofoliu bun pentru România. Este absolut inacceptabil şi cred că este o metodă profund greşită, pâra asta la Poartă, care este o meteahnă mai veche la români pare să nu fi dispărut în România", a declarat senatorul PSD, marți la RFI.

Citește și Corina Crețu, comisar european. Zgonea: Corina Crețu va fi comisar pentru Politici regionale

Mircea Geoană speră "ca şi la audierile din comisii şi din plenul Parlamentului European să nu ne trezim cu un anti-lobby făcut de unii de pe la Bucureşti. Aşa s-a întâmplat şi cu domnul Vosganian în 2006, a fost boicotat de la Bucureşti şi acest lucru este cea mai urâtă faţă pe care România poate s-o arate în faţa Europei şi în faţa lumii civilizate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel