Mircea Geoană a fost întrebat dacă s-ar mai bucura înainte de rezultatele finale, dacă va candida la preşedinţie. Momentul care l-a făcut pe Bobonete să îi strângă mâna în mijlocul emisiunii

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

S-ar mai bucura Mircea Geoană înainte de aflarea rezultatului final al alegerilor, dacă ar candida din nou la preşedinţia României? Aceasta a fost întrebarea la care a răspuns secretarul general adjunct al NATO în podcastul lui Mihai Bobonete. Vezi şi momentul care l-a făcut pe actor să îi strângă mâna lui Geoană în timpul podcastului. 

Întrebat, în cadrul podcastului "Da, bravo", dacă ar fi iarăşi în situaţia de candidat la preşedinţie, în turul II, nevoit să aştepte rezultatul ultimului exit poll, dacă s-ar bucura ca în 2009, Mircea Geoană a vorbit despre cum crede că a evoluat în ultimii 15 ani. 

"Şi tu, Brutus? (n.r. râde). Ca să rămâi sănătos, când e ceva radioactiv pentru tine ca om, e bine să îl pui deoparte. Ce a fost în 2009, a fost atunci, cred că e deja destul de clar. Sunt 15 ani de atunci. Cred că există un Dumnezeu care ne dirijează într-un fel sau altul. Cred că cea mai bună decizie a mea după momentul de atunci a fost să fac un detox de politica românească, aproximativ 10 ani. 

Una peste alta, am simţit nevoia să mă rup un pic, să fac altceva. M-am ocupat de institutul Aspen, am făcut consultanţă, am fost cetăţean liber. Şi mi-a făcut tare bine. 

Eu cred că şi pentru ţară a fost un moment toxic ăla. 

Dar vorbind acum şi despre cum evoluăm ca oameni în viaţă, cred că acum sunt un om mai ţeapăn. Poate şi de la momentul respectiv. Ce nu te omoară, te face mai puternic. Am învăţat lucruri. 

Iar jobul de la NATO l-am obţinut eu pe persoană fizică. Pentru reputaţia mea, pentru ceea ce am făcut în viaţă. Nu spun că ar fi fost rău să se întâmple atunci (n.r. să devină preşedinte), dar acum sunt un om mai solid, mai trecut prin viaţă, şi mai detaşat de politica asta de zi cu zi, care e un agent patogen care te copleşeşte, dacă nu ai tăria să rămâi tu însuţi. Sunt mai nevirusat acum, decât atunci", a declarat Mircea Geoană în podcastul lui Mihai Bobonete

Ce actor ar putea fi preşedintele României 

"Dacă ar fi să existe şi la noi momentul Zelenski, să ajungă un comediant la putere, cine credeţi că ar fi putut ajunge, de acum sau din trecut, preşedinte dacă ar fi candidat?", a întrebat Mihai Bobonete. 

"A fost momentul anilor '90, vremuri mult mai învolburate decât acum. Caramitru era implicat în politică. Florin Piersic ar fi fost perfect. Cinci zile ar fi durat o conferinţă de presă. După aia chiar spuneam că "ştie şi oleacă de bataie". Tu eşti rezervă activă de cadre", a replicat, amuzat, Geoană. 

Mihai Bobonete a dus discuţia mai departe şi a creat un scenariu. Bobonete vs Geoană, în turul II la prezidenţiale. 

"Eu aş zice că mă retrag, dar ce îmi daţi?", a întrebat Mihai Bobonete. 

"Schimbăm constituţia şi te fac vicepreşedinte", a replicat, râzând, Mircea Geoană, moment în care Mihai Bobonete s-a ridicat de la masă şi i-a strâns mâna. 

Foto: Captură video podcast Da' Bravo

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel