Mircea Găinușă, (Forța Națională), mesaj special de Ziua Națională a României

Ziua Imnului Național
Ziua Imnului Național

Mircea Găinușă, secretar general al partidului Forța Națională, a transmis un mesaj special de Ziua Națională a României.

”La mulți ani, ROMÂNIE dragă! Dragi români, astăzi este ziua noastră națională. Zi în care cu toții, cei care simțim românește, oriunde ne-am afla, ne sărbătorim patria.

Partidul FORȚA NAȚIONALĂ urează tuturor românilor, celor din țară, celor din Republica Moldova, celor din vecinătatea României și celor aflați departe, în alte țări ale lumii, la mulți ani fericiți, într-o Românie respectată care să-i iubească și să-i reprezinte cu prețuire și demnutate.

Partidul FORȚA NAȚIONALĂ astăzi se pleacă cu respect în fața, sacrificiului eroilor români cunoscuţi şi anonimi, a eforturilor marilor personalităţi care au făcut posibilă Marea Unire, cât şi a speranţelor tinerelor generaţii de astăzi şi de mâine. 

Partidul FORȚA NAȚIONALĂ în această zi aniversară, atrage însă atenția tuturor românilor oriunde s-ar afla, inclusiv tinerei generații, că nu trebuie să uite nici o dată vicisitudinele și crimele îndurate de către gloriosul popor român, majoritar pe acest teritoriu, pătimite în  zonele conduse vremelnic de minoritarii unguri și germani, precum și de trădarea de către Partidul Național Liberal a primului Domn Alexandru Ioan Cuza

Astăzi, Ziua Națională a României din acest an ne găseșește mai dezbinați ca nici o data în istorie, alogenii aflați vremelnic la conducerea țării promovează o politică de dezbinare și deznaționalizare a României.

Trezește-te ROMÂNIA, trezește-te națiune română și nu mai vota politicieni care nu simt românește, tradători de neam și țară,  pisici doctori, petrovi, agenți acoperiți, politicieni traseiști, agenți ai unor puteri străine, politicieni care nu recunosc Biblia.

La mulți ani națiune româna! La mulți ani, România!, partidul FORȚA NAȚIONALĂ va reda demnitatea pe care o merităm cu toții”, a transmis Mircea Găinușă, secretar general al partidului Forța Națională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel