Mircea Găinușă îl face praf pe Nicușor Dan. Afirmații devastatoare

Nicusor Dan
Nicusor Dan

Mircea Găinușă îl desființează pe Nicușor Dan. 

"După ce a promis marea și sarea, Nicușor Dan dă dovadă de dispreț la adresa bucureștenilor fiind marele chiulangiu de la ședințele CGMB. În plus, USB (devenit, mai nou, USR, dar lupul își schimbă numai părul, nu și năravul) votează din principiu împotriva oricăror hotărâri în cadrul CGMB fără să explice de ce și fără să vină cu soluții alternative față de cele discutate în Consiliul General. Nicușor Dan își dorește să fie revoluționarul etern, dar a reușit să fie doar chiulangiul revoltat care lipsește de la ore, dar vrea reformă școlară totală!", este de părere Mircea Găinușă. 

"Gândire găunoasă"

Secretarul general al Partidului Forța Națională a adăugat: "Doborârea moravurilor clasei politice învechite reprezintă un deziderat corect cu condiția înlocuirii vechilor năravuri cu o acțiune corectă și eficientă. Rămânerea lui Nicușor Dan pe baricadă împotriva tuturor și a orice fără să vină cu propunerile proprii de gestionare a Bucureștiului și fără măcar să fie prezent la ședințele pentru care este plătit reprezintă cu siguranță o strategie electorală anti-sistem, dar e o dovadă de gândire găunoasă".

"Scandal fără limite"

"Ce face de fapt Nicușor Dan după ce este votat? Continuă ”protestele”! Cu aceste ”atuuri” deosebite vrea Nicușor Dan și noul său USR să ceară votul românilor și la alegerile generale, specialitatea sa de bază fiind blocarea deciziilor, acțiunile în instanță și scandalul fără limite, fără să propună și un model alternativ. Nicușor Dan vrea să demoleze totul, dar nu ne spune ce va construi în loc", a mai transmis Găinușă. 

"Prin disprețul său față de votul bucureștenilor pe care a promis că îi reprezintă, Nicușor Dan ne arată gradul său de iresponsabilitate: s-a folosit de alegerile locale ca să ajungă la cele generale, se va folosit de alegerile generale să își continue cariera de scandalagiu - chiulangiu! Uniunea Salvați România este, mai degrabă, Uniunea Scufundați România, pentru că Nicușor Dan dă dovadă de iresponsabilitate infantilă în raportul său cu instituțiile statului și cu mecanismele de funcționare ale acestuia.Dar așa se întâmplă când lași copii întârziați să facă lucruri de adulți și când dai politica pe mâna pubertății revoluționare!", a conchis Găinușă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel