Mircea Dușa face gafă după gafă: Vezi cum a comis-o iar

Mircea Dușa
Mircea Dușa

Ministrul Apărării Naționale Mircea Dușa a gafat, joi, după ce a fost întrebat de jurnaliști dacă „au mai fost azi-noapte cazuri de invadare a spațiului aerian”.

[caption id="attachment_349618" align="alignleft" width="260"] foto: jurnalul.ro[/caption]

„O chestiune foarte serioasă nu poate fi dusă în derizoriu. Ceea ce precizam ieri este corect și este chiar o informație publică și cei care nu cunoașteți domeniul, vă rog eu să citiți Legea 256 din 2001, cu privire la modul de acțiune împotriva aeronavelor care nu se identifică sau care nu au autorizație de survol a spațiului aerian al României”, a fost răspunsul ministrului.

Vezi și: Reacția lui Dușa, după ce a fost numit “ministrul OZN”

Însă iată ce spune Legea 256 din 2001, invocată de Mircea Dușa: "Legea Nr. 256 din 17 mai 2001: Se aprobă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 213 din 21 noiembrie 2000 privind suspendarea plăţii taxei pe valoarea adăugată şi scutirea de la plata taxei vamale şi a suprataxei vamale de import pentru bunurile importate în cadrul ajutorului nerambursabil acordat de Guvernul Japoniei Guvernului României". 

Ministerul recunoaște greșeala

Pe site-ul MApN a apărut o precizare, cu privire la declarația lui Mircea Dușa:

"Referitor la  actul normativ la care ministrul Apărării Naţionale a făcut referire în declaraţia de presă susţinută astăzi, 1 august, la Braşov, Biroul de presă al MApN este împuternicit să precizeze că este vorba despre Legea nr. 257 din 2001, privind modul de acţiune împotriva aeronavelor care utilizează neautorizat spaţiul aerian al României. Dintr-o regretabilă eroare, a fost folosită titulatura de Legea nr. 256 din 2001".

Vezi și: Dușa: Aproape zilnic spațiul aerian al României este forțat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel