Mircea Dușa, moment emoționant: Vă felicit și vă urez succes

Foto: Enational
Foto: Enational

Ministrul Mircea Dușa i-a felicitat pe sportivii de la CSA Steaua care au fost medaliați la prima ediție a Jocurilor Europene 2015, desfășurată la Baku.

Mircea Dușa a spus în cuvântul său: Este un moment emoționant pentru noi. 28 de sportivi de la CSA Steaua au reprezentat România la Baku, iar din 12 medalii din țara noastră, 7 au fost cucerite de reprezentanții clubului militar, dintre care toate cele 3 de aur. Vă felicit și vă urez succes în pregătirea pentru ediția din 2016 a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio.

Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, a arătat: Ca fost sportiv de performanță, știu ce înseamnă să te antrenezi pentru o competiție importantă. Vă felicit pentru tot ce ați făcut la Jocurile Europene 2015, de la Baku. Mult succes la Rio și să vă întoarceți cu mai multe medalii de la Olimpiada de vară.

Mircea Dușa a oferit plachete personalizate și buchete de flori pentru următorii sportivi: Ana-Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop — scrimă, Andreea Chițu — judo, gimnastului Marius Berbecar, Elena Meroniac la kaiac și Alin Badea scrimă, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel