Mircea Drăghici, precizări despre mașina second-hand și imobilul din Pipera

Rodica Mitu / 23 apr 2019 / 09:48 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Drăghici
Mircea Drăghici

Mircea Drăghici, marți, 23 aprilie, a făcut o serie de precizări pe contul său de Facebook, unele având legătură cu imobilul din Pipera.

„Mașina Mercedes GLE achiziționată second-hand de PSD din FONDURI PRIVATE (nu din subvenție) nu a mai servit scopului inițial pentru care a fost cumpărată. Singurul "pedepsit" pentru a o cumpăra la ACELAȘI PREȚ a fost subsemnatul. Nefiind pregătit pentru o asemenea achiziție, plata a fost făcută în mai multe tranșe, contravaloarea fiind achitată integral.

Legea permite pe deplin acest lucru, nu înțeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate!”, a scris, marți, Mircea Drăghici pe contul său de Facebook.

Drăghici, precizare despre imobilul din Piperea

 

„În ceea ce privește imobilul din Pipera, acesta nu a fost niciodată în proprietatea mea și nu este! Acolo s-au desfășurat activități ale departamentului PSD online și cazări temporare pentru cei care au deservit acest proiect. Dacă imobilul este al meu, așa cum repetă unii cu îndârjire în spațiul public, atunci de ce noi locuim cu chirie într-un bloc din București la ultimul etaj?”, a punctat Mircea Drăghici.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28