EXCLUSIV  Mircea Drăghici - DNA: Este greu să vorbești. Justiția ignoră adevărul

Descriere foto:

Mircea Drăghici, deputat PSD, a vorbit la DCNews despre cei 10 ani în care a luptat pentru libertatea sa, într-un dosar instrumentat de DNA.

După 10 ani, Drăghici a fost achitat, fiind o victimă directă a statului subteran din România.

”Este greu să vorbești după ce 10 ani ai simțit pe pielea ta ce înseamnă să fii hăituit, ce înseamnă să fii pus la zid, ca fiind penal, să fii stigmatizat, să fii terfelit pe culoarele media susținute și scoase la atac de statul paralel. Ce înseamnă să ți se schimbe viața, în rău în mod evident, pentru că în bine nu are cum, și ce înseamnă să mergi să-ți susții nevinovăția - pentru că, din păcate, în România trebuie să-ți susții nevinovăția, nu să fii demonstrat ca fiind vinovat - în fața justiției care, de cele mai multe ori, pe partea de cercetare penală, în mod special, este oarbă, care nu dorește să intre în contact cu adevărul pur și-l ignoră, ba mai mult decât atât, îl pervertește în neadevăr și ți-l pune deasupra căpătâiului ca fiind un stigmat pe care trebuie să-l porți și cu ieșire finală către pușcărie, și ieșre, bineînțeles, din viața politică” ne-a spus deputatul.

”A fost pornit în 2009 acest dosar. Inițial un dosar 59/2009, după care în 2011 a fost disjuns, dar o perioadă foarte lungă de mai bine de 6 ani de cercetare judiciară în faza de cercetare penală alături de președintele Constantin Nicolescu și de un număr foarte mare de primari și viceprimari din județul Argeș. (...)”, a susținut Mircea Drăghici, în interviul nostru.

”Sunt chestiuni pe care și eu le-am trăit în dosarul meu, prin care un expert angajat al DNA-ului, calitate pe care nu a putut-o dovedi, a considerat dumnealui că consultanța dată către primărie de către o firmă din București (...) a fost una fictivă și că banii nu trebuiau plătiți”, a mai explicat deputatul Draghici.

Puteți asculta declarațiile deputatului PSD în interviul complet de mai jos:

VIDEO

 

Vezi și: Mircea Drăghici, atac la mitingul diasporeiTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27