Mircea Drăghici, anchetă penală. Cere explicații PÎCCJ

Mircea Drăghici și Liviu Dragnea
Mircea Drăghici și Liviu Dragnea

Mircea Drăghici, trezorierul PSD, propus pentru Ministerul Transporturilor, scrie despre presupusa anchetă penală ce-l vizează. El cere răspunsuri clare de la Parchetul General despre cum s-au scurt informațiile în presă. 

Mircea Drăghici afirmă că e vorba de o verificare într-un dosar care nu-l vizează, ci doar în care apare numele său. Social-democratul scrie pe Facebook că așteaptă clarificări de la PÎCCJ cu privire la modul cum s-au scurs în presă informațiile. 

”Vă mai amintiți bancul cu Radio Erevan care confirma o știre, cu precizarea că nu era o mașină, ci o bicicletă și nu i s-a dat, ci i s-a luat? Exact așa e și bancul cu așa-zisa anchetă penală pe numele meu... Nu era o anchetă penală, ci doar o verificare, pentru că ancheta nu a început și nu era un dosar pe numele meu, ci doar un dosar în care ar apărea și numele meu. Aștept clarificările cuvenite de la PÎCCJ și mai ales o explicație cu privire la modul în care de la Parchet s-au scurs în presă informații legate de aceste verificări.” scrie Mircea Drăghici pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel