Mircea Drăghici, anchetă penală. Cere explicații PÎCCJ

Irina Constantin / 29 noi 2018 / 08:21 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Drăghici și Liviu Dragnea
Descriere foto: Mircea Drăghici și Liviu Dragnea

Mircea Drăghici, trezorierul PSD, propus pentru Ministerul Transporturilor, scrie despre presupusa anchetă penală ce-l vizează. El cere răspunsuri clare de la Parchetul General despre cum s-au scurt informațiile în presă. 

Mircea Drăghici afirmă că e vorba de o verificare într-un dosar care nu-l vizează, ci doar în care apare numele său. Social-democratul scrie pe Facebook că așteaptă clarificări de la PÎCCJ cu privire la modul cum s-au scurs în presă informațiile. 

”Vă mai amintiți bancul cu Radio Erevan care confirma o știre, cu precizarea că nu era o mașină, ci o bicicletă și nu i s-a dat, ci i s-a luat? Exact așa e și bancul cu așa-zisa anchetă penală pe numele meu... Nu era o anchetă penală, ci doar o verificare, pentru că ancheta nu a început și nu era un dosar pe numele meu, ci doar un dosar în care ar apărea și numele meu. Aștept clarificările cuvenite de la PÎCCJ și mai ales o explicație cu privire la modul în care de la Parchet s-au scurs în presă informații legate de aceste verificări.” scrie Mircea Drăghici pe Facebook. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25