Un deputat PNL cere DEMISIA colegilor lingușitori

Fost adversar, invitat surpriză la cheful liberalilor
Fost adversar, invitat surpriză la cheful liberalilor

Deputatul PNL Mircea Dolha cere demisia colegilor săi lingușitori care au aplaudat demisia lui Crin Antonescu și au început să lingușească un om politic pe care până acum nu-l considerau liberal. 

"Eu cred în continuare că domnul Crin Antonescu este cel mai bun prezidențiabil pe care dreapta românească îl are în acest moment", a declarat Mircea Dolha. 

Deputatul PNL a adăugat: "Totodată, constat cu dezgust că sunt colegi liberali care s-au grăbit să sărbătorească demisia domnului Antonescu și să-și mute lingușeala către figuri noi pe care până ieri le priveau cu neîncredere și dispreț pe motiv că n-ar avea pedigree liberal. Acești colegi care se gudurau pe lângă fostul președinte al PNL și, în calitatea lor de sfetnici de taină, îi dădeau sfaturi proaste, sunt, în fapt, oameni care nu au dovedit până acum nicio performanță politică și electorală notabilă, dar tot timpul primeau funcții la masă verde. Ei ar fi trebuit să facă pasul în spate și să își dea demisia din funcțiile de conducere pe care le dețin, nelegitim în acest moment, în Partidul Național Liberal". 

VEZI și: Iohannis, prima reacție după ce Antonescu a renunțat la Președinție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel