Bercea-Băsescu. Mircea Diaconu. Traian Băsescu a ratat un moment istoric

Europarlamentarul Mircea Diaconu a comentat, în stilul său caracteristic, momentul istoric pe care l-a ratat președintele Traian Băsescu în scandalul Bercea Băsescu. 

"Dacă în timp ce se derula această poveste, acest moment al istoriei, Traian Băsescu ar fi fost, nu știu, la Academie, ținând un discurs despre morală, despre un nou început, despre umanism aș fi foarte de acord: i s-a întâmplat! Pur și simplu, un accident de familie, dar câtă vreme erai acolo, în același ceaun, în complicitate. Nu te poți disjunge de fotografia aia, de momentul istoric. Ești la grămadă, acolo, în același ceaun.

Mircea Diaconu, STRATEGIE după decizia devastatoare a CCR

Mai e ceva, despre demisie vorbim. Mi-ar fi fost ușor, spune dânsul. Eu pot să cred că acesta este un accident nefericit pentru un om politic de vârf, pot să cred asta, dar când în 2012 un vot uriaș peste tot ce s-a votat în România vreodată și tu revi, în profida acelui vot, prin chichițe, prin jocuri, ei bine, acela era un moment în care trebuia să își dea demisia. Era faptul și un gest pe măsura faptului!", a declarat Mircea Diaconu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel