Diaconu: "Sunt un om bătrân. Este un gest de final". Reacția lui Radu Tudor

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

În emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3, invitatul lui Radu Tudor a fost Mircea Diaconu. Maestrul a abordat mai multe subiecte, printre care și șansele pe care le are la alegerile europarlamentare.

Cu vechiul său ARO galben, Mircea Diaconu a făcut ocolul României, fiind în campanie electorală. Radu Tudor a zis că îl susține la alegerile europarlamentare, actorul fiind un candidat care corespunde cerințele ziaristului.

"Seara sunt foarte obosit, dimineața sunt revigorat. Nu e campanie electorală, e un fel de concediu. E un tur al României. Este cea mai frumoasă lună a anului. Trecerea mea în viteză prin regiunile din țară înseamnă o schimbare perpetuă. Se schimbă și peisajul, se schimbă tot. Oamenii vin la întâlnirile pe care le fac și îmi aduc de toate: cărți, mâncare, orice. Oamenii îmi dau alimente să am pe drum. Trecerea mea prin societatea românească mă încarcă și de natură, dar și de oamenii cu care vorbesc. Ei îmi spun lucruri de încurajare și lucruri de taină. Națiunea noastră este în pericol. Se depopulează țara într-o viteză năprasnică și nimeni nu se sperie, nimeni nu se miră", a zis Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu nu se va înscrie într-un partid

Maestrul a reluat ideea conform căreia nu are de gând să se înscrie din nou într-un sistem politic și că va rămâne independent.

"Aproape peste tot sunt întrebat şi peste tot spun la fel. Așa-i "contractul". Așa am pornit, așa termin. Singur. Eu sunt susţinut pentru că sunt eu singur şi nu am niciun partid în spate, sunt pe barba mea şi oamenii au înţeles asta. Structura asta trebuie să rămână aşa, dacă eu sunt independent, aşa rămân, indiferent ce s-ar întâmpla. Pe de altă parte, sunt om bătrân și acest gest a fost unul de final. Ieşirea de la început, uşor enervată, a fost de final. Vroiam sa mă întorc acasă, dar să mă întorc curat, nu plin de mizerie. Atunci m-am hotărât să fac în aşa fel încât să nu fie ca ei. Nu a rămas ca ei. Nu mă voi opri!".

La auzul acestui răspuns, Radu Tudor l-a încurajat să meargă mai departe. "Ați creat speranță în rândul oamenilor, iar răspunsul pe care l-ați primit, v-a încurajat să faceți acest demers. Lista de semnături a fost un semnal că Mircea Diaconu poate fi o variantă viabilă pentru 25 mai, pentru duminica viitoare. Sunteți un român în care oamenii au încredere", a punctat Radu Tudor.

VEZI ȘI: Anunț important. Diaconu, despre o revenire la PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel