Mircea Diaconu şi-a depus candidatura la prezidenţiale: Avem o şansă, ultima!

Mircea Diaconu FOTO AGERPRES
Mircea Diaconu FOTO AGERPRES

Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidenţiale, dar susţinut de ALDE şi PRO România, şi-a depus candidatura la sediul BEC. 

Candidatul independent Mircea Diaconu şi-a depus, sâmbătă, candidatura la alegerile prezidenţiale, el afirmând la sediul Biroului Electoral Central că apelul său către 'cei care mai cred în românism' este de refacere a speranţei, a încrederii 'în noi şi viitorul nostru'.

"Apelul meu este să încercăm pe cât posibil să refacem speranţa, încrederea în noi şi viitorul nostru, cei care mai cred în românism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o şansă, ultima, depinde câţi vom fi", a afirmat Diaconu la sediul BEC.

El a explicat că este susţinut de ALDE şi Pro România prin alianţa electorală 'Un om', ai cărei copreşedinţi sunt Norica Nicolai şi Sorin Cîmpeanu.

"Lăsaţi orice argument din sfera guvernării. (...) Preşedintele are cu totul alt culoar. (...) Până acum, preşedinţii au fost eminamente politici şi partizani, frânând o bună guvernare şi administrare a ţării", a adăugat el, întrebat de ce nu au venit să îl susţină liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, şi cel al Pro România, Victor Ponta.

Duminică este ultima zi în care candidaţii la alegerile prezidenţiale din noiembrie îşi pot depune candidatura la Biroul Electoral Central. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel