Mircea Diaconu pentru De Ce News: Voi avea cele 100.000 de semnături

Actorul Mircea Disconu este optimist, în ultima zi pentru campania de strângere a semnăturilor în vederea depunerii candidaturii ca independent la alegerile europarlamentare din 25 mai. Până miercuri seara voi avea cele 100.000 de semnături, a declarat actorul.

Miercuri, la primele ore ale dimineții, Mircea Diaconu se afla în fața Teatrului Nottara, unde majoritatea trecătorilor se opreau pentru a semna pe listele acestuia.

"Sunt convins că vom strânge cele 100.000 de semnături pentru a-mi depune candidatura la Biroul Electoral Central", ne-a declarat Mircea Diaconu.  "Continuăm să numărăm și așteptăm listele cu semnături din țară", a mai spus acesta.

De asemenea, Diaconu s-a referit şi la o posibilă contestare a candidaturii sale, despre care a spus că totul se va judeca, chiar în termene foarte scurte. „De mâine, oricine poate să-mi conteste candidatura, totul se judecă însă la Tribunalul Bucureşti şi la Curtea Supremă, în două termene foarte scurte, de 48 de ore. Orice contestare se judecă la tribunal, îmi doresc să ajung la tribunal. Alături de mine e o casă celebră de avocatură. Sunt un cetăţean european şi-mi doresc să mi se respecte drepturile", a declarat  Diaconu cu o seară în urmă la un post TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel