Mircea Diaconu: NU admit să fiu acuzat de așa ceva de un neica nimeni!

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Mircea Diaconu a spus că nu este posibil să fie acuzat de lucruri neadevărate de niște neica nimeni care au fost puși în funcție de anumite persoane.

Mircea Diaconu a fost invitat la Antena 3, în emisiunea Alessandrei Stoicescu, unde a vorbit despre acuzațiile care i-au fost aduse, ulterior demonstrându-se că este nevinovat.

"Eu nu admit ca în țara aceasta, în care am muncit zeci de ani, ca cineva, instituție sau persoane cu putere, cu influență, să mă acuze de niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată. Nu am furat un leu, am încercat să nu mint, am greșit de foarte multe ori, dar este o mare diferență între a minți deliberat și a greși sau a nu înțelege ceva într-un moment anume. Eu nu am făcut lucruri mizerabile. Niciodată!

Nu înseamnă că sunt un sfânt. Dar nu mă acuzi pe mine că am furat! Adică foloase necuvenite eu? Eu?! Actor român plătit în halul în care am fost plătit?! Chinuiți cum am fost noi chinuiți în viața noastră de actori? Și vine un neica nimeni de vreo 30 de ani așa... un oarecare... un cineva și mă acuză de lucruri d-astea cu greutatea funcției primită de la cineva? Nu admit aceste lucruri. Nu puteam să tac, nu puteam să plec cu coada între picioare acuzat și umilit de ei. Despre acest lucru este vorba. Nu am urlat, nu m-am legat cu lanțuri. Când a fost nevoie m-am apărat așa cum te aperi - cu legea, cu justiția”, a spus Mircea Diaconu.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Întrebarea anului, pusă lui Iohannis. De ce nu modelul suedez?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel